Hlavní navigace

Konference o internetové bezpečnosti prověří i pražskou OpenCard

15. 1. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V úterý 16. února 2010 se již podruhé sejdou v Konferenčním centru City v Praze zájemci o internetovou bezpečnost. Na celodenní konferenci s názvem Trendy v internetové bezpečnosti 2010 vystoupí s prezentacemi i v panelových diskuzích celá řada odborníků z oblasti IT, technologií i finančního sektoru. Pro zájemce o účast na konferenci jsou již otevřeny on-line registrace.

Odbornou konferenci pořádají čtyři známé zpravodajské servery Lupa.cz, Měšec.cz, Podnikatel.cz a Root.cz ve spolupráci s generálním partnerem, společností AVG Technologies CZ.

Zatímco první ročník konference byl věnován především aktuálním problémům s útoky na internetové bankovnictví, letos se bude pozornost soustředit na nová bezpečnostní rizika souvisejicí s pronikáním moderních technologií do běžného života lidí, upřesňuje Aleš Miklík, vedoucí redakcí společnosti Internet Info, která pořadatelské servery provozuje.

Aktuální program je k dispozici na stránkách konference. Akce je určena pro odbornou veřejnost, která se pohybuje v prostředí internetové bezpečnosti, elektronického bankovnictví a zároveň pro žurnalisty.

Generálním partnerem akce je společnost AVG Technologies CZ, hlavním partnerem Česká spořitelna. Mediálně akci podporuje magazín Strategie.

Toto je P.R. sdělení, redakce nezodpovídá za jeho obsah

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Zástupce šéfredaktora Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).