Hlavní navigace

Pomoc pro postižené povodní i od operátorů

20. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čeští mobilní operátoři přichystali pro postižené letošními povodněmi speciální nabídku, která by jim měla pomoci překonat nastalou situaci. Například Telefónica O2 nabízí možnost bezplatného vydání nové SIM karty a to i se stejným telefonním číslem a sleva ve výši až 1000 korun na nákup nového mobilního či fixního telefonu.

Kromě toho lze individuálně dohodnout odklad splatnosti faktur za fixní služby a mobilní služby s uzavřenou smlouvou až o čtvrt roku. Zmraženo bude i vymáhání stávajících pohledávek a dojde k případné reaktivaci čísla, pokud na něm již došlo k omezení služeb pro neplnění závazků, upřesnil mluvčí společnosti Martin Žabka.

Pomoci chce i T-Mobile. Ten nabízí postiženým povodní rovněž vydání nové SIM karty se stávajícím číslem zdarma, slevu 500 korun na nový telefon či posun posledního vyúčtování, nebo domluvení splátkového kalendáře. Pro přiznání výhody je třeba předložit doklad totožnosti/náhradní doklad a některý z dokumentů průkazně svědčících o tom, že zákazník byl významnou měrou postižen, např. doklad o poskytnutí dávky mimořádné okamžité pomoci v hmotné nouzi, protokol o pojistném plnění či jiný dokument dokládající skutečnost, že žadatel byl výrazně zasažen živelnou pohromou, doplnila Martina Kemrová, mluvčí T-Mobilu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).