Hlavní navigace

Názor k článku Kontrolní hlášení bylo na pováženou, ale #EET je Velký bratr, říká soudce Šimka od xf - Ale vždyť on to v článku jasně píše....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 6. 2017 22:26

    xf (neregistrovaný)

    Ale vždyť on to v článku jasně píše. Ale to je právě ten problém, že lidi nečtou co lidi říkají, neposlouchají co jasně říkají. Místo toho si ho předem dle svých sympatií někam zaškatulkují, a tomu se snaží přizpůsobit svůj "výklad" jasně řečeného.

    Ostatně Kočárník, když už ho zmiňuješ. Starý kariérní komunista. Tedy když vládli komunisti. Jak se k moci dostali pravičáci, byl z něho pravičák. Když byli odejiti, šel "vybírat dividendu" za své platné služby k Kelnerovi. Odměnit tohoto, toho času, ve funkci ministra financí, pravicového, zloděje. Takže prosím, kvůli své vlastní věrohodnosti, Kočárníka radši nepoužívej, i s jeho ideologickými dogmaty. Dogmaty použitelnými pro cokoli. Chci snížit daně - nesmím ovečku stříhat dohola. Chci zachovat stejnou úroveň daní? Nesmím ovečku stříhat dohola. Chci zvýšit daně? Nesmím ovečku stříhat dohola, neboť daňovou zátěž nemůže nésti úzká skupina, je třeba ji rozložit.
    Prosím nepapouškuj instantní "moudra" do každého režimu, ale sám přemýšlej.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).