Hlavní navigace

Čas jsou peníze. Jen bláznivý podnikatel ho ztrácí něčím, co zvládne aplikace

14. 12. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ilustrační obrázek Autor: Internet Info, podle licence: Rights Managed
Odborník na digitalizaci a automatizaci procesů radí firmám, jak zefektivnit práci zaměstnanců, šetřit čas a vydělávat peníze.

Digitalizace a automatizace už dávno nejsou pojmy spojované s velkými továrnami,  ve kterých se nepřetržitě pohybují ruce chytrých robotů. Jak říká v pořadu Videobiz Eduard Hlava, majitel firmy Neternity Group, situace se hodně změnila. Dnes může mít vlastního robota každý podnikatel. 

Žijeme v době, kdy se používají stále nové aplikace a další nové vznikají. Pomáhají lidem být efektivnější, rychlejší, méně chybující. V neposlední řadě šetří čas a pomáhají vydělávat peníze. Do oblasti podnikání naprosto ideální, a to v jakémkoli oboru. 

Co se týká automatizace procesů, ulehčí práci především tam, kde se objevují rutinní úkoly, které je nutné dělat opakovaně. Nestane se tak, že by se na jednoduché činnosti, které jsou v dlouhodobém horizontu důležité (mají hodnotu až po čase), zapomnělo. A rutinní agenda tak dál nebude okrádat o čas, který je lépe věnovat zákazníkům, vysvětluje Eduard Hlava

Digitalizace a automatizace procesů je aplikovatelná do různých oblastí podnikání. Ať už jde například o finance, výrobu, marketing, obchod, HR, logistiku, vnitrofiremní komunikaci, sociální sítě, online, e-shopy a samozřejmě IT.

Eduard Hlava ve Videobizu mluví také o možnostech sociální sítě LinkedIn, které by měly podnikatelé určitě využít. 

Celý rozhovor s odborníkem na digitalizaci a automatizaci procesů s Eduardem Hlavou, majitel firmy Neternity Group, v pořadu Videobiz. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).