Hlavní navigace

Názor k článku Češi by si měli uvědomit, že se mají dobře (NÁZOR) od strsquall - Ja souhlasim, ze se v prumeru mame lepe...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 5. 2012 16:24

    strsquall (neregistrovaný)

    Ja souhlasim, ze se v prumeru mame lepe nez za komancu nebo nez lidi v Somalsku. Jenze podobne by se dalo argumentovat i pred rokem 1989.
    Predstavte si to, kdyby nekdo tehdejsi zrizeni obhajoval: "Po materialni strance se lide v CSSR maji o moc lepe nez drive, tj pred valkou za demokracie tzv. prvni republiky, o 19. stol či stredoveku a staroveku ani nemluve."
    A stejne by mohl ten hypoteticky obhajce zrizeni mluvit i o mire svobody za CSSR: "Lide v 19. stoleti ci drive meli mene svobod nez v nasi lidove demokracii."
    Celou argumentaci by mohl zakoncit zvolanim: "Lidi, nereptejte, pracujte vice, pracujte kvalitne a budte cestni! Pak se budeme miti lepe nez na imperialistickem zapade."
    Dnesni rozumny clovek by odpovedel vyctem, co vsechno bylo spatne ci primo zrudne.
    I dnes mame problemy zrudne povahy, tak proc bychom si nestezovali. Bohuzel s resenim si nevi zadna ze stran, at jsou to pravicaci nebo levicaci. Nepochopte me blbe, neni to kritika demokracie, je to kritika krize statniho aparatu (ja osobne to nepovazuji za stejnou vec).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).