Hlavní navigace

Lupa.cz: DameJidlo.cz se rozšiřuje, bude rozvážet potraviny z Makra

17. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: www.damejidlo.cz
Odstartoval DameJidlo.cz Supermarket. Zatím je dostupný pouze na pozvánky pro první zákazníky v Praze. Nákup rozveze do dvou hodin.

Tomáš Čupr rozšiřuje svoje obchodní aktivity u DameJidlo.cz. To se rozrostlo o rozvoz nákupu čerstvých potravin. DameJidlo.cz Supermarket nakoupí v Makru a slibuje dodání nákupu do dvou hodin. Píše o tom server Lupa.cz.

DameJidlo.cz Supermarket rozveze nákup do dvou hodin.
Autor: www.damejidlo.cz

DameJidlo.cz Supermarket rozveze nákup do dvou hodin.

Jak serveru sdělil Čupr, DameJidlo.cz Supermarket nechce a ani nebude konkurovat Tescu. Chce být lepší v kvalitě produktu. Cena za doručení nákupu bude fixní. Zatím se jedná o částku mezi 50 a 70 Kč, přičemž Tesco má cenu závislou od denní doby dodání a pohybuje se v rozmezí od 59 do 99 Kč. Supermarket bude však nabízet menší výběr zboží a to bude oproti Tescu i dražší. 

iTesco má dnes přes 20 tisíc položek a třeba v Lidlu jich najdete asi 3 tisíce. My se chceme pohybovat na úrovní menších retailerů, to znamená, že jich budeme mít výrazně víc než třeba v Žabce a podobně jako v Lidlu – ale s výrazně větší kvalitou zboží, řeklu serveru Lupa.cz Tomáš Čupr. Čtěte více na Lupa.cz: DameJidlo.cz spouští Supermarket, bude rozvážet nákupy potravin z Makra

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).