Sídlo podnikání: Jaroslavická 465/1, Praha, 198 00, Česká republika
Působí ve firmě Základní organizace Českého zahrádkářského svazu Kyje-Višňovka Praha 14Sídlo podnikání: Luční 566, Drásov, 664 24, Česká republika
Sídlo podnikání: Černý Důl 48, 543 44
Sídlo podnikání: Rezlerova 279/62, Praha, 109 00, Česká republika
Působí ve firmě Společenství vlastníků jednotek Rezlerova 279, Praha - PetroviceSídlo podnikání: Podhájí 696/23, Ostrava, 724 00
Sídlo podnikání: Pod urnovým hájem 43, Praha, 156 00
Sídlo podnikání: Renčova 1522/20, Brno, 621 00, Česká republika
| institucionální sektor | Osoby samostatně výdělečně činné |
|---|---|
| velikostní kat. dle počtu zam. | Neuvedeno |
| 11010 | Destilace, rektifikace a míchání lihovin |
| 56100 | Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních |
| , Černý Důl |
vznik první živnosti: 3. 4. 2014
| Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin | |
|---|---|
| Druh | živnost koncesovaná |
| Vznik oprávnění | 28. 4. 2014 |
| Přerušeno od | 24. 9. 2014 | Hostinská činnost |
| Druh | živnost řemeslná |
| Vznik oprávnění | 3. 4. 2014 |
| Přerušeno od | 24. 9. 2014 |
Data uváděná na této stránce jsou přebírána z veřejných databází Ministerstva financí a Ministerstva spravedlnosti.
Jakékoli požadavky na jejich úpravu či odstranění je proto nutné směřovat na tyto zdroje.
Všechny provedené změny se projeví do 60 dnů i na serveru Podnikatel.cz, který jednotlivá data přebírá automaticky bez ručního zásahu.
Data ohledně klasifikace ekonomických činností jsou přebírána z veřejné databáze Ministerstva financí ČR (MFČR). Jakékoli požadavky na jejich úpravu či odstranění je proto nutné směřovat na zdroj MFČR, konkrétně na e-mail: ares@mfcr.cz.
Data ohledně právní formy, předmětu podnikání, kapitálu, odpovědných osobách a ostatních skutečnostech jsou přebírána z veřejné databáze Ministerstva spravedlnosti ČR (MSČR). Jakékoliv požadavky na jejich úpravu či odstranění ve veřejných rejstřících je v případě obchodního rejstříku nutno uplatnit postupem podle https://or.justice.cz/ias/ui/podani.