Van Tan Do

Základní údaje o subjektu

IČ:

28677382

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

26. 9. 2008

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Bez zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

00 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
24 Výroba základních kovů, hutní zpracování kovů; slévárenství
25 Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení
256 Povrchová úprava a zušlechťování kovů; obrábění
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
96020 Kadeřnické, kosmetické a podobné činnosti

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 7. 2. 2012

Živnosti

Pedikúra, manikúra
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 5. 9. 2022
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 3. 12. 2015
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 10. 9. 2012
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů
  • Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin
  • Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 7. 2. 2012
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).