Vine and cheese and food s.r.o.

Firma Vine and cheese and food s.r.o., společnost s ručením omezeným. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C 78035, Městský soud v Praze. Její základní kapitál je ve výši 100 000 Kč.

Základní údaje o subjektu

IČ:

26186934

Sídlo:

náměstí Přátelství 1518/4, Praha 10 Hostivař, 102 00

Právní forma:

Společnost s ručením omezeným

Datum vzniku:

3. 7. 2000

DIČ:

CZ26186934

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Národní soukromé nefinanční podniky
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

461 Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení
4690 Nespecializovaný velkoobchod
471 Maloobchod v nespecializovaných prodejnách
4725 Maloobchod s nápoji
5590 Ostatní ubytování
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Obchodní rejstřík

Spisová značka

C 78035, Městský soud v Praze

Obchodní firma

AVANESSIAN & COMPANY spol. s r.o. do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

Právní forma

Společnost s ručením omezeným od 3. 7. 2000

adresa

náměstí Přátelství 1518/4
Praha 10200 od 4. 4. 2016

adresa

Na Krocínce 856/36
Praha 19000 do 4. 4. 2016 od 28. 1. 2004

adresa

Na holém vrchu 828/11
Praha 14300 do 28. 1. 2004 od 3. 7. 2000

Předmět podnikání

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin od 4. 4. 2016

Hostinská činnost od 4. 4. 2016

Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona od 4. 4. 2016

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

ubytovací služby do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

hostinská činnost do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

Kapitál

Základní kapitál

vklad 100 000 Kč

od 3. 7. 2000

Statutární orgán

Historické vztahy

František Bláha

jednatel

První vztah: 4. 4. 2016 - Poslední vztah: 17. 5. 2022

vznik funkce: 4. 4. 2016

zánik funkce: 8. 5. 2022

Moskevská 2035/21, Karlovy Vary, 360 01, Česká republika

Roman Avanessian

jednatel

První vztah: 3. 7. 2000 - Poslední vztah: 4. 4. 2016

Šaldova 419/16, Praha, 186 00, Česká republika

Orest Tymoshchuk

jednatel

První vztah: 3. 7. 2000 - Poslední vztah: 4. 4. 2016

Lublinská 577/13, Praha, 181 00, Česká republika

Jednatel zastupuje společnost samostatně.

od 4. 4. 2016

Jednatel je oprávněn jednat jménem společnosti samostatně.

do 4. 4. 2016 od 3. 7. 2000

Další vztahy firmy Vine and cheese and food s.r.o.

Historické vztahy

František Bláha

Společník

První vztah: 17. 5. 2022 - Poslední vztah: 29. 7. 2022

Moskevská 2035/21, Karlovy Vary, 360 01, Česká republika

František Bláha

Společník

První vztah: 4. 4. 2016 - Poslední vztah: 17. 5. 2022

Moskevská 2035/21, Karlovy Vary, 360 01, Česká republika

Roman Avanessian

Společník

První vztah: 3. 7. 2000 - Poslední vztah: 4. 4. 2016

Šaldova 419/16, Praha, 186 00, Česká republika

Orest Tymoshchuk

Společník

První vztah: 3. 7. 2000 - Poslední vztah: 4. 4. 2016

Lublinská 577/13, Praha, 181 00, Česká republika

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 3. 7. 2000

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 6. 1. 2014
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Ubytovací služby
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 3. 7. 2000
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 3. 7. 2000
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).