Hlavní navigace

Odklad splátek nabízí i Raiffeisenbank. Žádosti posoudí individuálně

26. 3. 2020
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Také Raiffeisenbank se snaží vyjít vstříc jejich klientům, kteří se dostanou do finančních potíží, a umožní jim odklad splátek.

V této bance chtějí pomoci klientům v současné nelehké situaci a přistupují k nim s individuální péčí. Banka avizuje, že každý jednotlivý případ bude posuzovat individuálně a s maximálním respektem k individuálním potřebám klienta.

Aktuálně vyhlášený nouzový stav na území České republiky z důvodu zamezení šíření nákazy koronaviru významně zasáhl do životů nás všech. Mohl tak způsobit i omezení schopnosti splácet váš úvěr. Chápeme to a budeme individuálně řešit jednotlivé případy a nastalé situace, popisují na webu.  

Žádosti banka přijímá elektronicky

Žádosti může podat fyzická osoba občan, fyzická osoba podnikatel i právnická osoba. Formulář je dostupný on-line a kromě kontaktních údajů je v něm důležitý typ úvěru, kde je na výběr hypotéka, spotřebitelský úvěr a kreditní karta a zdůvodnění žádosti. Zde je k dispozici například onemocnění koronavirem, nařízená karanténa, ošetřování dítěte, nedostatek zaměstnanců nebo omezení podnikatelské činnosti – nařízení vlády.  


Ukázka formuláře

Po odeslání formuláře Raiffeisenbank klienty sama kontaktuje a pomůže jim najít nejlepší možné řešení situace.

Podívejte se na další úlevy tuzemských bank: 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).