cesta k vlastnímu byznysu
Články
Zprávy
Příběhy
Poradna
Školení
Účetní
Šablony
Průvodce
Kalkulačky
Kurzovní lístek
Podnikatel.cz do mailu
Hledat
Podnikatel.cz
»
Témata
»
Restaurace a pohostinství
Restaurace a pohostinství
331
–
333
/
333
První strana
Předchozí strana
6
7
8
9
10
11
12
Následující strana
Poslední strana
Znáte restauraci, před kterou se pravidelně stojí fronty? My ano
Když nepočítáme fastfoody na turisticky exponovaných místech, tak v metropoli najdeme pouze jednu restauraci, kde se stojí fronty. Pojďte ji s námi navštívit.
Zdeněk Vesecký
26. 4. 2013
Doba čtení:
6 minut
Víte, že dýško by se mělo danit? Čtěte, komu spropitné vlastně patří
Přestože to prakticky nikdo nedělá, také spropitné v restauracích by se mělo řádně danit. Přečtěte si, zda dýško patří číšníkovi nebo provozovateli.
Daniel Morávek
11. 4. 2013
Doba čtení:
4 minuty
Pravidla pro restaurační předzahrádky jsou stále přísnější, vyznáte se v nich?
S příchodem jara se u restaurací začnou objevovat předzahrádky. Podnikatelé, kteří je chtějí zřídit, už by měli mít podanou žádost. Poradíme, jak na to.
Zdeněk Vesecký
8. 4. 2013
Doba čtení:
6 minut
331
–
333
/
333
První strana
Předchozí strana
6
7
8
9
10
11
12
Následující strana
Poslední strana
PODCAST: OSVČ se v roce 2026 opět skokově zvýší zálohy
PODCAST
ČLÁNKY DO MAILU
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji