Začali provozovat Muzeum gastronomie. Tady je jejich příběh

18. 2. 2014
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ilustrační obrázek
Autor: Depositphotos – AllaSerebrina
Ilustrační obrázek
Jak výhodné je provozovat muzeum? Zeptali jsme se v dalším díle Videobizu provozovatelky Muzea gastronomie v Praze. Sledujte nový příběh.

Začít podnikat v oblasti umění je většinou opravdu riskantní. Pokud ale umění spojíte s jídlem, mohlo by to fungovat. Důkazem je Muzeum gastronomie, které najdete v Praze. Nabízí přehlednou sbírku informací o historii kuchařského umění a pohostinství u nás. A to není vše, cílem je také povýšit stravování jako takové na kulturní zážitek. O Muzeu gastronomie si ve Videobizu budeme povídat s Ninou Provaan Smetanovou.

Autor článku

Je redaktorkou Podnikatel.cz a zajímá se o aktuální dění a dopady novinek na podnikatele. 

Je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho hlavní doménou jsou rozhovory s odborníky. Zajímá se o sociální sítě, AI a další nástroje z pohledu byznysu.

Kvíz týdne

KVÍZ: Pravda, nebo lež? Jak dobře znáte legendární československé retroznačky?
1/10 otázek
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).