Zdravě a chutně. V Praze otevřel první pobočku německý lifestyle food bar

Sdílet

V přízemí obchodního domu Máj vznikl prostor pro zcela nový koncept gastronomie. Do České republiky vstoupil německý koncept dean&david. Ten přináší vizi moderní gastronomie, která spočívá v kvalitním, poctivém a jednoduchém jídle.

Hlavním tahákem je mezinárodní menu: bowls s quinoou, superpotraviny, teplé a ručně připravené wrapy s bohatou náplní, flatbready a sendviče. Na své si přijdou i milovníci kari pokrmů, které čerpají inspiraci z thajské a indické kuchyně, nebo fanoušci sezónních polévek.

V dean&david lze zakoupit i přírodní smoothies a za studena lisované džusy včetně kávy lokální značky Nordbeans. Pražský dean&david není podle majitele české franšízy Andreje Zajceva jen o jídle, je o lidech, komunitě a pohodové atmosféře. Věříme, že jídlo spojuje, říká Jan Hejda, CEO dean&david Czech Republic. Proto jsme vytvořili místo, kde se může každý cítit vítán, doplňuje ke konceptu Jan Hejda.

Jaké pochoutky nový koncept nabízí

Zaujal vás koncept dean&david?

Autor aktuality

Je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho hlavní doménou jsou rozhovory s odborníky. Zajímá se o sociální sítě, AI a další nástroje z pohledu byznysu.

Kvíz týdne

KVÍZ: Pravda, nebo lež? Jak dobře znáte legendární československé retroznačky?
1/10 otázek
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).