V přízemí obchodního domu Máj vznikl prostor pro zcela nový koncept gastronomie. Do České republiky vstoupil německý koncept dean&david. Ten přináší vizi moderní gastronomie, která spočívá v kvalitním, poctivém a jednoduchém jídle.
Hlavním tahákem je mezinárodní menu: bowls s quinoou, superpotraviny, teplé a ručně připravené wrapy s bohatou náplní, flatbready a sendviče. Na své si přijdou i milovníci kari pokrmů, které čerpají inspiraci z thajské a indické kuchyně, nebo fanoušci sezónních polévek.
V dean&david lze zakoupit i přírodní smoothies a za studena lisované džusy včetně kávy lokální značky Nordbeans. Pražský dean&david není podle majitele české franšízy Andreje Zajceva jen o jídle, je o lidech, komunitě a pohodové atmosféře. Věříme, že jídlo spojuje,
říká Jan Hejda, CEO dean&david Czech Republic. Proto jsme vytvořili místo, kde se může každý cítit vítán,
doplňuje ke konceptu Jan Hejda.