V Česku si razí cestu food trucky. Jak funguje občerstvení na kolečkách?

11. 10. 2022
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ilustrační obrázek
Autor: Depositphotos.com, podle licence: Rights Managed
Ilustrační obrázek
Občerstvení na kolečkách nabízí alternativu ke stravování v restauracích nebo u stánků s připálenou klobásou. Food trucky jezdí lokálně i celorepublikově.

Food trucky začínaly na festivalech, dnes už objíždějí města, aby zajistily zákazníkům kvalitní jídlo z čerstvých surovin. Pro provozovatele je food truck navíc jednoduchou investicí, nemusí si pořizovat kamennou provozovnu.

Seriál: Podnikatel PLUS

Zajímá vás toto téma? Chcete se o něm dozvědět víc?

Objednejte si upozornění na nově vydané články do vašeho mailu. Žádný článek vám tak neuteče.


Autor článku

Je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho hlavní doménou jsou rozhovory s odborníky. Zajímá se o sociální sítě, AI a další nástroje z pohledu byznysu.

Kvíz týdne

KVÍZ: Pravda, nebo lež? Jak dobře znáte legendární československé retroznačky?
1/10 otázek
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).