Hlavní navigace

Je to sladké, je to dobré. V Praze se rozjíždí byznys trdelníku se zmrzlinou

3. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Instagram, podle licence: Rights Managed
Jak posunout již existující byznys? Posuňte ho o úroveň výš. To se povedlo i provozovatelům malého pražského pekařství. Podívejte se na fotky a inspirujte se.

Cizinci v Praze vyhledávají novou labužnickou lahůdku. Tou je tradiční trdelník, který Češi vylepšili o různé náplně včetně zmrzliny. A právě kombinace se zmrzlinou je tou nejoblíbenější mezi turisty i samotnými Čechy. 

Zajímavou kombinaci nabízí pekařství Good Food v pražské Karlově ulici, které terpve nedávno vstoupila na sociální síť Instagram a už se o ní hodně diskutuje. Přitom nabízí již běžně dostupný produkt, který pouze vylepšila. 

Zajímavou kombinaci trdelníku však najdeme i ve světě. Tam se nazývá jako chimney cake. V Německu ho nazývají baumkuchen a v Maďarsku, kde je trdelník považován za téměř národní symbol, ho označují jako Kürtőskalács.

Podívejte se na fotogalerii a inspirujte se, jak také vaše výrobky posunout o kousek dál, stačí jen mít fantazii. 

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).