Hlavní navigace
největší server pro podnikatele v ČR
Články
Podcasty
Poradna
Průvodce podnikáním
Diskuze o účetnictví
Zákony
Firemní finance
Kalkulačky
Podnikatel.cz do mailu
Vzory smluv
Šablony a formuláře
Rejstřík firem
Fotogalerie
Úřady
Kurzovní lístek
Hledat
Přihlásit
Zůstat přihlášen
Registrovat
Zapomenuté
heslo
nebo
jméno
Zbývá jen
34 dnů
na
daňové přiznání
.
Pomůžou vám naše
chytré
formuláře
.
Podnikatel.cz
»
Autoři
»
Zdeněk Vesecký
Zdeněk Vesecký
Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje.
Nejčtenější články autora
Neumíte spočítat marži? Pak radši vraťte živnostenský list
16. 10. 2015
Nová čísla účtů finančních úřadů i ID datových schránek. Přehledně
15. 1. 2013
Ve výpovědní době máte právo na volno pro hledání nové práce
17. 1. 2013
Jak žijí klubové hospody? Pivo po zavedení EET netočí na kšeft, ale pro zábavu
16. 1. 2017
Trable kolem provozoven. Dejte pozor na pokuty
10. 3. 2014
OSVČ na neschopence. Hloupost, nebo se to může vyplatit?
15. 6. 2015
Hlídáte areál své firmy a pracoviště kamerami? Pak vás čekají nové povinnosti
11. 8. 2017
Na stará kolena na dlažbě. Opravdu živnostníky čeká smutné stáří?
14. 8. 2017
Hlídejte si odpracované roky. Zajistíte si tak důchod
23. 1. 2013
13 praktických rad pro obchodníky na obranu před vychytralými zákazníky
6. 1. 2017
Seznam článků autora
Článek
Téma
Datum vydání
Počet názorů
Byznys s trdelníky nezná hranice. Z Česka míří až do Asie
Jak podnikat
13. 6. 2016
3
Jsou marketéři jako Ferda Mravenec? Skutečně zvládnou zakázky všeho druhu?
Jak podnikat
10. 6. 2016
-
Kuchyně je výkladní skříní restaurace, její šéf musí být skutečný mistr
Jak podnikat
8. 6. 2016
-
Jak zařídit, aby váš podnik od prvního dne praskal ve švech?
Sociální sítě
6. 6. 2016
-
Udělá vám kuchyň a s fotkou se chlubí na svém webu. Má na to podnikatel právo?
Autorský zákon
3. 6. 2016
5
Při podnikání vznikají stohy dokumentů. Některých se léta nesmíte zbavit
Jak podnikat
1. 6. 2016
2
U1, firma založená jako manifest proti kancelářským klišé
Jak podnikat
30. 5. 2016
-
Návrh a zařízení restaurační kuchyně je věda. Sami to nezvládnete
Jak podnikat
25. 5. 2016
-
Investoři si oblíbili peer to peer půjčky, čekají zajímavé podnikatelské nápady
Jak podnikat
23. 5. 2016
1
Microsites. Malé weby, které vás zviditelní víc než ty běžné
Zákazníci a trh
20. 5. 2016
1
Sexy nejde jen po povrchu, důležitější je u něj hloubka a kvalita
Jak podnikat
18. 5. 2016
1
Vývary jako od Steva Jobse. S takovými nejen v Česku proráží tři nadšenci
Jak podnikat
16. 5. 2016
-
Firmy nebudou moci tak snadno vyklouznout z trestního stíhání
Trestní zákoník
13. 5. 2016
1
Jídelní lístek delší než Jiráskovy romány. Největší problém českých restaurací
Restaurace a pohostinství
11. 5. 2016
5
Jedna může být málo, dvě moc. Kolika agenturám dát na starost online reklamu?
E-shop
9. 5. 2016
-
I internetové obchody mají výkladní skříně. Je potřeba o ně pečovat
E-shop
6. 5. 2016
1
Registrovat se jako správce osobních údajů není povinné, ale určitě praktické
E-shop
4. 5. 2016
-
Z podnikatelů se stali chřesťané. Na kult lahůdkové zeleniny obrací tisíce lidí
Jak podnikat
2. 5. 2016
-
Prorazit se dá s restaurací v jakémkoli pojetí, rozhodující je kvalita a stálost
Restaurace a pohostinství
27. 4. 2016
5
Jak nastavit remarketing, abyste si za vlastní peníze nevytvářeli nepřátele
Marketing a značka
25. 4. 2016
5
Nabídněte e-shop v jazykových mutacích. Cizinci u nás utrácí stamiliony
E-shop
22. 4. 2016
-
Císař Nero by firmu neuřídil, za vzor si ho neberte
Souběh funkcí
20. 4. 2016
1
Návrat ke staré dobré fotografii. I tak můžete prorazit v 21. století
Jak podnikat
18. 4. 2016
-
Víc hlav víc ví aneb Proč poslouchat názory jiných a dát jim možnost se projevit
Souběh funkcí
15. 4. 2016
2
Za měsíc restauraci neotevřete, připravte se na běhání po úřadech
Jak podnikat
13. 4. 2016
1
Vaří pro jiné a přesto je to uživí. Tady je 6 podnikatelských příběhů o vaření
Jak podnikat
11. 4. 2016
-
Mobilní zákazníci chtějí víc utrácet. Oslovte je responzivními newslettery
E-shop
11. 4. 2016
-
Za hluk z restaurační předzahrádky platí pokutu hlučný host, ne provozovatel
Restaurace a pohostinství
8. 4. 2016
-
Youtubeři vstoupili do světa byznysu. Postarají se vám o netradiční reklamu
Sociální sítě
6. 4. 2016
-
Okouzlení precizností. Úspěšná firma funguje na principech BMW
Jak podnikat
4. 4. 2016
2
Chcete úspěšně proniknout mezi e-shopisty? Začněte právě teď na jaře
E-shop
1. 4. 2016
-
Jak se otevírá restaurace. Nový seriál serveru Podnikatel.cz
Jak podnikat
30. 3. 2016
-
Ovládněte základy byznys etikety. Pomohou vám dostat se na vrchol
Zákazníci a trh
24. 3. 2016
2
Doručení zásilky o víkendu už není chiméra. Většina dopravců to aspoň testuje
E-shop
23. 3. 2016
1
K podnikání ji donutily věštecké sny. Díky nim vyrábí fantastické pralinky
Jak podnikat
21. 3. 2016
2
Máte kamennou prodejnu? Podpořte prodej také pomocí onlinu. Tady máte návod
Zákazníci a trh
18. 3. 2016
1
Pojízdné provozovny jsou in. Jděte do nich, ale dejte pozor na hygienu
Živnostenský zákon
16. 3. 2016
-
5 kroků pro úspěšný vstup na zahraniční trh
Marketing a značka
14. 3. 2016
-
Nový zákon o odpadech dopadne i na podnikatele. Firmy musí začít víc třídit
OSVČ
11. 3. 2016
1
Upozorněte na sebe zpětnými odkazy. V základu to je zadarmo
-
9. 3. 2016
-
241
–
280
/
853
První strana
Předchozí strana
4
5
6
7
8
9
10
Následující strana
Poslední strana
Komerční sdělení
AI jako spolehlivého kreativce a pomocníka v tvorbě obsahu představí Content First
Jak růst se svou značkou v digitální době 21. století?
Aktuální kurzovní lístek -
EXCHANGE s.r.o.
dne 29. 3. 2024
EUR
25,170
25,310
USD
23,330
23,510
TIP: VYDĚLÁVÁTE V ZAHRANIČÍ?
Pošlete si výplatu na svůj CZK účet -
bez poplatků!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).
Povolit
Ne, děkuji