Hlavní navigace

Zdeněk Vesecký

Redaktor/ka již pro server Podnikatel.cz nepracuje.

Seznam článků autora

Článek Téma Datum vydání Počet názorů
Byznys s trdelníky nezná hranice. Z Česka míří až do Asie Jak podnikat 13. 6. 2016 3
Jsou marketéři jako Ferda Mravenec? Skutečně zvládnou zakázky všeho druhu? Jak podnikat 10. 6. 2016 -
Kuchyně je výkladní skříní restaurace, její šéf musí být skutečný mistr Jak podnikat 8. 6. 2016 -
Jak zařídit, aby váš podnik od prvního dne praskal ve švech? Sociální sítě 6. 6. 2016 -
Udělá vám kuchyň a s fotkou se chlubí na svém webu. Má na to podnikatel právo? Autorský zákon 3. 6. 2016 5
Při podnikání vznikají stohy dokumentů. Některých se léta nesmíte zbavit Jak podnikat 1. 6. 2016 2
U1, firma založená jako manifest proti kancelářským klišé Jak podnikat 30. 5. 2016 -
Návrh a zařízení restaurační kuchyně je věda. Sami to nezvládnete Jak podnikat 25. 5. 2016 -
Investoři si oblíbili peer to peer půjčky, čekají zajímavé podnikatelské ná­pady Jak podnikat 23. 5. 2016 1
Microsites. Malé weby, které vás zviditelní víc než ty běžné Zákazníci a trh 20. 5. 2016 1
Sexy nejde jen po povrchu, důležitější je u něj hloubka a kvalita Jak podnikat 18. 5. 2016 1
Vývary jako od Steva Jobse. S takovými nejen v Česku proráží tři nadšenci Jak podnikat 16. 5. 2016 -
Firmy nebudou moci tak snadno vyklouznout z trestního stíhání Trestní zákoník 13. 5. 2016 1
Jídelní lístek delší než Jiráskovy romány. Největší problém českých restaurací Restaurace a pohostinství 11. 5. 2016 5
Jedna může být málo, dvě moc. Kolika agenturám dát na starost online reklamu? E-shop 9. 5. 2016 -
I internetové obchody mají výkladní skříně. Je potřeba o ně pečovat E-shop 6. 5. 2016 1
Registrovat se jako správce osobních údajů není povinné, ale určitě praktické E-shop 4. 5. 2016 -
Z podnikatelů se stali chřesťané. Na kult lahůdkové zeleniny obrací tisíce lidí Jak podnikat 2. 5. 2016 -
Prorazit se dá s restaurací v jakémkoli pojetí, rozhodující je kvalita a stálost Restaurace a pohostinství 27. 4. 2016 5
Jak nastavit remarketing, abyste si za vlastní peníze nevytvářeli nepřátele Marketing a značka 25. 4. 2016 5
Nabídněte e-shop v jazykových mutacích. Cizinci u nás utrácí stamiliony E-shop 22. 4. 2016 -
Císař Nero by firmu neuřídil, za vzor si ho neberte Souběh funkcí 20. 4. 2016 1
Návrat ke staré dobré fotografii. I tak můžete prorazit v 21. století Jak podnikat 18. 4. 2016 -
Víc hlav víc ví aneb Proč poslouchat názory jiných a dát jim možnost se projevit Souběh funkcí 15. 4. 2016 2
Za měsíc restauraci neotevřete, připravte se na běhání po úřadech Jak podnikat 13. 4. 2016 1
Vaří pro jiné a přesto je to uživí. Tady je 6 podnikatelských příběhů o vaření Jak podnikat 11. 4. 2016 -
Mobilní zákazníci chtějí víc utrácet. Oslovte je responzivními newslettery E-shop 11. 4. 2016 -
Za hluk z restaurační předzahrádky platí pokutu hlučný host, ne provozovatel Restaurace a pohostinství 8. 4. 2016 -
Youtubeři vstoupili do světa byznysu. Postarají se vám o netradiční reklamu Sociální sítě 6. 4. 2016 -
Okouzlení precizností. Úspěšná firma funguje na principech BMW Jak podnikat 4. 4. 2016 2
Chcete úspěšně proniknout mezi e-shopisty? Začněte právě teď na jaře E-shop 1. 4. 2016 -
Jak se otevírá restaurace. Nový seriál serveru Podnikatel.cz Jak podnikat 30. 3. 2016 -
Ovládněte základy byznys etikety. Pomohou vám dostat se na vrchol Zákazníci a trh 24. 3. 2016 2
Doručení zásilky o víkendu už není chiméra. Většina dopravců to aspoň testuje E-shop 23. 3. 2016 1
K podnikání ji donutily věštecké sny. Díky nim vyrábí fantastické pralinky Jak podnikat 21. 3. 2016 2
Máte kamennou prodejnu? Podpořte prodej také pomocí onlinu. Tady máte návod Zákazníci a trh 18. 3. 2016 1
Pojízdné provozovny jsou in. Jděte do nich, ale dejte pozor na hygienu Živnostenský zákon 16. 3. 2016 -
5 kroků pro úspěšný vstup na zahraniční trh Marketing a značka 14. 3. 2016 -
Nový zákon o odpadech dopadne i na podnikatele. Firmy musí začít víc třídit OSVČ 11. 3. 2016 1
Upozorněte na sebe zpětnými odkazy. V základu to je zadarmo - 9. 3. 2016 -
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).